Adidas Swift Run Goedkoop

Introductions & General Comments

Adidas Swift Run Goedkoop

Postby Pabst100 » May 28th, 2021, 3:25 am

Adidas Swift Run Goedkoop
Image

adidas Originals heeft gestaag indruk op ons gemaakt met nieuwe modellen voor 2017, met bijgewerkte iteraties van de ClimaCOOL als de meest recente blikvanger. Deze maand wordt ook de geheel
nieuwe Adidas Swift Run Dames gelanceerd, een schoen geïnspireerd op hardloopschoenen uit de jaren 80 en geüpdatet met een Primeknit-bovenwerk, spuitgegoten EVA-middenzool en TORSION-middenvoetsysteem voor ondersteuning.

De Adidas Swift Run Heren werd oorspronkelijk afgelopen zomer geïntroduceerd en op Paaszondag brengt adidas Originals twee nieuwe lente-geïnspireerde kleurstellingen voor mannen en vrouwen uit. Beide met Primeknit-constructie, sokachtige kragen, subtiele Three Stripe-branding aan de zijkanten bovenop een EVA-tussenzool en zwarte rubberen buitenzolen. Het damespaar wordt geleverd in Aqua en het herenpaar in een paarse tint.

Een alledaagse sneaker met een stijlvolle look is het nieuw onthulde Adidas Swift Run Goedkoop. Na een blik op de witte en roze kleurstellingen kun je ook uitkijken naar
de Adidas Swift Run Nederland Primeknit Black Multicolor-iteratie die binnenkort wordt uitgebracht. Deze release heeft een volledig zwart Primeknit-bovenwerk gemarkeerd met meerkleurig garenborduurwerk op de vamp en hiel. Het bevat een gegoten EVA-middenzool voor lichtgewicht en een rubberen buitenzool.
Pabst100
 
Posts: 12
Joined: May 28th, 2021, 2:05 am

Return to Welcome to TUSG.org

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron