Adidas Continental 80 Goedkoop

Introductions & General Comments

Adidas Continental 80 Goedkoop

Postby Steven214 » November 18th, 2021, 4:06 am

Adidas Continental 80 Goedkoop
Image

adidas brengt de Adidas Continental 80 Dames terug, die oorspronkelijk in de jaren 80 werd uitgebracht. Een van de beste onderdelen van de terugkeer is dat de loper in originele vorm wordt geleverd. Gemaakt van eersteklas leer en met een strak wit bovenwerk en een onopvallend zwart bovenwerk, beide in contrast met een tweekleurige streep langs het bovenwerk. De badstof voering en de adidas retro branding aan de zijkant zijn slechts twee van de extra features.

Een van de populairste adidas Originals-silhouetten van de zomer, de Adidas Continental 80 Heren - een klassiek casual silhouet dat veel overeenkomsten vertoont met Kanye West's adidas Yeezy Powerphase - is opgedoken in een nieuw "Aero Blue" -schema. In navolging van de kleurrijke voetsporen van de "Semi Frozen Yellow" en "Clear Pink" kleurstellingen die vorige week werden onthuld, heeft de "Aero Blue" een zeer vage lichtblauwe tonale bovenkant, tussenzool en buitenzool. Adidas Continental 80 Goedkoop tweekleurige scharlaken en marineblauwe streep aan de zijkant voegt een preppy contrast toe, terwijl klassieke adidas-branding op de hiel, tong en keel arriveert.

Na de presentatie van de 'Black Leopard', kijken we nu naar een nieuwe Leopard-print die is gebruikt op de Adidas Continental 80 Sale. Zoals je kunt zien, heeft dit paar luipaardbont over het bovenwerk in de kleuren bruin en beige, terwijl zwarte mesh op de tong landt en leren hak. Daarnaast is het gebruik van wit op de logo's en tussenzool, terwijl een rubberen buitenzool de look compleet maakt.
Steven214
 
Posts: 10
Joined: November 18th, 2021, 2:18 am

Return to Welcome to TUSG.org

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron