Vans Old Skool Blå

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

Vans Old Skool Blå

Postby pwimoljv » April 25th, 2021, 3:04 am

Image
Først kendt som Vans # 36, debuterede Old Skool i 1977 med en unik ny tilføjelse: en thesoleist.com tilfældig doodle tegnet af grundlægger Paul Van Doren, og oprindeligt omtalt som "jazzstribe". I dag er den berømte Vans Sidestripe blevet det umiskendelige - og øjeblikkeligt genkendelige - kendetegn for Vans-mærket.

Old Skool er konstrueret med slidstærkt overdel af ruskind og lærred i en række friske Vans sko dame sort farveveje, og hylder vores arv, samtidig med at denne lave snøresko forbliver lige så ikonisk som altid. Den har også forstærkede tåhætter, understøttende polstrede kraver og underskrift af gummivaffel ydersål.

Hold det lyst og solrigt i foråret med Vans Suede Old Skool Sko til mænd. Disse skate Vans Old Skool Blå sko er udformet med robust lærred og overdel i ruskind og er designet med forstærkede toecaps for at modstå slid. De polstrede kraver bøjes og understøtter foden under boardtricks. Dette klassiske look er afsluttet med den karakteristiske gummivaffelsål for et robust greb.

Old Skool Vans er måske bare en af ​​de mest ikoniske sko, der nogensinde er lavet! Virksomheden Ny udgivelse har arbejdet i mere end 5 årtier nu og pumper stadig nogle imponerende design ud. "Old skool" varevogne er tilfældigvis et godt eksempel på en perfekt silhuet! De er komfortable, de ser elegante ud og de er overkommelige! hvad mere kan du ønske dig fra en sneaker?

https://www.thesoleist.com/
pwimoljv
 
Posts: 3
Joined: April 25th, 2021, 3:01 am

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests