nike air zoom spiridon cage 2 rød

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

nike air zoom spiridon cage 2 rød

Postby p0atj98m » April 6th, 2021, 11:43 pm

Image
Nike har set til starten af ​​det sidste årtusinde for deres seneste arkivudgivelse af yeezyudsalg.com Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Shoes, en stil, der har vist sig forud for sin tid under genoplivningen i 2003 og den originale udgivelse i 1997. Designet af legendariske Steven Smith, hvis arbejde for folk som Kanye West, adidas, New Balance, Reebok og FILA er nok til at bevise, at alt, hvad han skaber, helt sikkert vil have indflydelse, sneakeren var oprindeligt beregnet til det japanske marked og tilbød fokus på den samlede design er så let som muligt.

Meget vellykket under præsentationen for sneakerheads og løbentusiaster blev der foretaget små tweaks for at øge den internationale nike sko dame sort appel, men nøglefunktioner såsom åben skærmnet på overdelen og gummi på indersålen forblev for at fremvise designets evne til at give et højt ventilationsniveau og fleksibilitet alle de rigtige steder. Som navnet antyder, er Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 den anden iteration af en 1997 løbende model, der blev præsenteret i en sølv, sort og rød farve over meshoverdel.

Hvilket gav et imponerende åndbarhedsniveau, samtidig med at sved og vand kunne løbe ud af overfladen under maraton. Air Zoom Spiridon blev opkaldt nike air zoom spiridon cage 2 rød efter Spiridon Louis, vinderen af ​​det første olympiske maraton i sommeren 1896, og blev placeret inden for Nikes letvægtskategori og indeholdt en teknologisk innovation kaldet 'Caged Zoom' - en Zoom Airbag inde i et beskyttende og funktionelt plastbur - som direkte inspirerede til oprettelsen af ​​den sekundære udgivelse.

I overensstemmelse med designens oprindelige fokus betragtes designet i dag mere Top kvalitet som en streetwear-erklæring i modsætning til en løbende stil, men ikke desto mindre skiller den nye Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 sig trygt ud mod det vintage-look hos mange genoplivet retro fodtøjsstilarter fra Nike, der i øjeblikket er på markedet. Langt fra den første 1997-udgave ligner den nyeste version mere nøjagtigt 2003-udgaven, men kan prale med en mærkbart poleret finish, hvor nye materialer og innovationer er valgt for at frembringe de bedste funktioner i det innovative design, og de forbliver lige så slagkraftige som nogensinde.

https://www.yeezyudsalg.com/
p0atj98m
 
Posts: 3
Joined: April 6th, 2021, 11:34 pm

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron