nike sb dunk low ben & jerry's chunky dunky

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

nike sb dunk low ben & jerry's chunky dunky

Postby v1poz930 » March 18th, 2021, 12:21 am

Image
Deze nieuwste Nike Dunk Low Retro bewijst dat de klassieke ontwerpen nog typeupbay.com steeds werken; Even tijdloos als altijd, dit paar komt met een glad leren bovenwerk en een klassieke zwart-witte kleur. Kenmerkende swooshes-streep over de zijwanden en verdere merkkenmerken op de tong en hiel. Perforaties zitten aan de voorkant van de schoen voor luchtig gebruik, terwijl een klassieke rubberen zool eronder uitstekende grip biedt voor een voordeel op de tennisbanen.

Gestart in januari van dit jaar, heeft Nike SB's Striped Box-tijdperk meer dan een nike schoenen dames sale handvol eclectische releases voortgebracht, waaronder de Travis Scott Dunk Low en de 'Reverse Skunk' Dunk High. En ondanks dat COVID-19 de sneakercultuur vertraagt, ligt het skateboard-sublabel relatief op schema terwijl ze zich voorbereiden op de release van de "Chunky Dunky" met hun goede vrienden bij Ben & Jerry's.

Effectief gevormd volgens het motto van de ijsleverancier: "Als het niet leuk is, waarom dan wel?" - de colorway krijgt een algeheel speels karakter, gekenmerkt door kleurrijke accenten en transformatieve constructie. De nike sb dunk low ben & jerry's chunky dunky swoosh druipt in een heldergeel om te passen bij die van de bananeningrediënten van de Chunky Monkey-smaak, terwijl overlays van koeienbont, pittoresk groen en wolkvormige panelen verwijzen naar het kenmerkende ontwerp van de doos. Tie-dye prints worden vervolgens langs de hele voering afgewerkt op een manier die de eenvoudige co-branding op de binnenzool vormt.

De Dunk Low Retro SP 'Syracuse' viert het 35-jarig jubileum van het silhouet met een Beweging controle klassieke colorway uit Nike's 'Be True to Your School'-serie uit 1985. De tweekleurige high-top Dunk die oorspronkelijk het basketbalteam van de Universiteit van Syracuse vertegenwoordigde, wordt opnieuw geïnterpreteerd als een veelzijdige low-top. Het volledig leren bovenwerk combineert een frisse witte basis met Orange Blaze-overlays, compleet met een geweven Nike-tag op de ademende tong van mesh.

https://www.typeupbay.com/
v1poz930
 
Posts: 4
Joined: March 17th, 2021, 11:46 pm

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest