adidas continental 80 hvid

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

adidas continental 80 hvid

Postby cm02wfdl » December 26th, 2021, 9:31 pm

Image
Oprindeligt lanceret til aktiviteter som aerobic og tennis, dette retrodesign fra 80'erne viser retrocharme. Det giver et karakteristisk look med en adidas sko mænd chunky profil og en delt skålsål. Et EVA-indlæg ved mellemsålen giver en ekstra polstret, fleksibel følelse. Disse sko er lavet af blødt læder og afgiver lidt glans med metalliske detaljer på den svingende stribe og hællappen. Et logovindue ved siden af ​​snørebåndene fuldender vintagelooket.

adidas Originals Continental 80 sneakers i hvid, Scarlet og Navy. Ved at kanalisere adidas continental 80 hvid den store styrke af sine enorme arkiver, får Continental 80 en moderne overhaling og genopstår med en ny identitet ... Rascal. Krøllet overdel i læder.

Continental 80-sneakeren, der vender tilbage til mærkets arv fra ikoniske lædersneakers i hofstil, tager inspiration fra arkivsko fra 80'erne, og tilbyder standicloser et frisk look på vintage-æstetik, mens proportionerne og materialerne opdateres. Silhuetten er defineret af dens alsidighed, der inkarnerer forestillingen om, at sommetider kan enkelhed være den dristigeste holdning.

Hvis du leder efter en afslappet adidas-sko med stor vægt på retro, er Continental 80'erne perfekte adidas sko sort Continental 80'erne er en del af adidas Originals-grenen, som har specialiseret sig i tidløse, ikoniske retro-looks og stilarter. Nyd nostalgien.Den delte gummisål og swoopende tofarvede striber gør looket godt. Fransk frottéfor fuldender throwback-følelsen.

https://www.standicloser.com/
cm02wfdl
 
Posts: 3
Joined: December 26th, 2021, 9:24 pm

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron