nike air max 1 lv8 obsidian

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

nike air max 1 lv8 obsidian

Postby 2qjia918 » December 9th, 2021, 9:02 pm

Image
Nike Air Max 1 var den første i sin linje og blev udgivet i 1987. Tinker Hatfield nike air max 1 anniversary designede skoen inspireret af parisisk arkitektur. Den havde luftdæmpning, der var synlig ved hælen. Selvom nogle hos Nike var skeptiske over, at Air-dæmpningen var synlig, gjorde det faktisk skoen meget populær.

I 1992 besluttede Nike at retro Air Max 1 for første gang, men ændrede nogle designs. nike air max 1 lv8 obsidian Mellemsålen og ydersålen blev taget fra Air Max 3 (nu kaldet Nike Air Max 90). Alle retro-modeller af AM 1 udgivet fra 1992 var læder, men i 1995 udgav Nike nylon retro, så endnu en ændring i 1996.

Nike Air Max 1 er et af de mest eftertragtede Nike-spark. På grund af premium-modifikationen har Nike Air Max 1 Premium en højkvalitets og slidstærkt nike air max 1 mænd læderoverdel for et luksuriøst look. De sjove farver og indviklede detaljer giver denne model en moderne og trendy appel.

Nike er klar til at genudgive Air Max 1 "Lemonade", som oprindeligt var en del af Powerwall-kollektionen, der blev udgivet i 2006. Klædt i et Lemonade, nike air max 1 premium Pine og True hvid farveskema. Denne Nike Air Max 1 vil ligne den originale. Den har en "Air" i pop art-stil, der vises på kvartpanelet på en overordnet måde i kontrast til grønne accenter på tungens branding, øjer og snørebånd. En hvid mellemsål oven på en sort gummiydersål med indlægssåler dækket af citroner fuldender designet.

https://www.timeshype.com/
2qjia918
 
Posts: 3
Joined: December 9th, 2021, 8:52 pm

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron