adidas zx 1000 c grøn

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

adidas zx 1000 c grøn

Postby 35kajkxi » October 27th, 2021, 10:06 pm

Image
Snøre 3-Stripes med disse ZX 1000 C løbere til mænd fra adidas Originals. adidas sko mænd Disse retro-inspirerede løbere i en hvid og cremefarvet farve har OG-nylon og syntetisk ruskindsoverdel med metalliske detaljer. De har en sikker snørelukning, mens det ikoniske Torsion-system under fødderne giver en jævn kørsel. Med X-formet innovation, der forbinder forsiden og bagsiden af ​​foden for en stabil tur, er disse polstrede sneakers afsluttet med de ikoniske 3-Stripes til sidevæggene.

Adidas Originals skyder årets A-ZX-serie i gang med et brag og løfter sløret for kollektionen med bogstavet R. Silhuetten står for RETRO og er en hyldest til mærkets ikoniske arkiv, og byder på den første genudgivelse Brandudsalg nogensinde af ZX 1000C-modellen fra slutningen af ​​80'erne. Ved at bevare samme farveskema som originalen fejrer sneakeren sin arv med fortiden.

En hvid dobbeltmateriale-overdel, der parrer syntetisk ruskind og nylon-mesh, suppleres af detaljer udført i sort og den typiske adidas Originals-blå til adidas zx 1000 c grøn de tre-striber, hælen og tåboksen. Vintage-looket bringes til næste niveau med en cremehvid ydersål, den pastelgule udførelse af Torsion-systemet og den ikoniske limegrønne Torsion-snørelås.

Med en urokkelig mission om at fejre originalitet, anerkender sportslivsstilsgiganten adidas Originals sin rige sportsarv og kombinerer den med moderne stilkoder for at inspirere alle i deres hverdag. En sømløs adidas sko hvid blanding af teknisk dygtighed og street-ready design har været med til at cementere adidas Originals-mærkets status som et ikon over hele kloden. Med Trefoil-logo-t-shirts, sweatshirts og overtøj, der sidder sammen med en uforlignelig sneaker-edit, er adidas Originals rygraden i enhver rotation uden for tjeneste.

https://www.standicloser.com/
35kajkxi
 
Posts: 3
Joined: October 27th, 2021, 9:51 pm

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron