vans slip on checkerboard

Anything Goes

vans slip on checkerboard

Postby JimmyJS » July 12th, 2021, 5:59 am

"Vans hebben gedurende hun lange carrière veel gedraaid voor de bandleden van Foo Fighter, rockten in de studio en op stadionpodia over de hele wereld. En de band koos de vans sk8 hi dames vanwege zijn iconische vorm, met behoud van die kenmerkende esthetiek, voordat hij een paar persoonlijke accenten toevoegde, zoals het direct herkenbare embleem van de band.
</br></br>
Deze met logo versierde vans old skool sale is niet de eerste Vans-colab van CDG, in 2019 zijn ze gekoppeld aan de Lampin en Authentic. Na dezelfde slip als de anderen, heeft deze de normale Old Skool-constructie, met de gebruikelijke zwarte kleurstelling naast witte zijstrepen, veters en tussenzool. Zoals je kunt verwachten, is het bovenwerk gemaakt van suède en canvas, met als enige wijziging aan het ontwerp de herhaalde CDG-branding langs de tussenzool.
</br></br>
We hebben in januari een preview van de vans slip on checkerboard-collectie gezien en we hebben nu een gedetailleerde blik op de Vans Slip On uit die verpakking. Rick Griffin was een Amerikaanse kunstenaar in de jaren zestig en stond vooral bekend om zijn psychedelische posterontwerpen. Die posterafbeeldingen hebben nu hun weg gevonden naar een nieuw paar sneakers.
</br></br>
Vans heeft de vans comfycush era-technologie gelanceerd in het Vans-tijdperk. De ComfyCrush-technologie is een upgrade voor het dempingssysteem. Dit helpt ook bij de tractie en ondersteuning van de voetboog. Daarnaast zijn er verschillende kleurstellingen beschikbaar, waarvan de meeste een two-tone build hebben. Het voltooien van elk is een witte tussenzool en een rubberen buitenzool."
JimmyJS
 
Posts: 4
Joined: July 12th, 2021, 5:52 amReturn to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron