Converse Chuck 70 Schoenen

Anything Goes

Converse Chuck 70 Schoenen

Postby eborby » May 31st, 2021, 3:03 am

Op een typische manier komt het Coca-Cola-merk gedurfd over de hele enkel in gepofte borduursels, terwijl de mediale zijkanten een verwijderbare patch hebben in de vorm van de iconische flesdop van de drank. Converse Chuck 70 Heren/Dames Contrasterende foxing-strepen zijn verwijderd voor een schoon ivoorkleurig gezicht, hoewel felrode lipjes en "KITH" box-logo's respectievelijk gepleisterd zijn over de hiel en voorvoet, met meer kleur die allure toevoegt door middel van neon groene buitenzolen.

Image

Aangekomen in zowel wit met zwarte accenten als in zwart met witte accenten, heeft elk paar een gewaagde en levendige look, een die wordt geaccentueerd door een ietwat oversized middenzool met geribbelde details en een vergrote teenbumper. Converse Chuck 70 Schoenen Een speciaal uitgesneden chevron-logo op de mediale enkel en het treklipje op de hiel maakt de stylings af. Deze speciale Chuck Taylors zijn verkrijgbaar voor $ 70 en worden op 20 juli exclusief bij ComplexCon uitgebracht, zes dagen voordat ze wereldwijd worden uitgerold.

Converse Chuck 70 te Koop Ondanks dat hij een legendarisch verleden heeft met Converse onder het nummer (n) ine imprint, laat Takahiro Miyashita van zijn ietwat pas ontdekte The Soloist-label elke gelijkenis met zijn eerdere samenwerkingen achterwege, waarbij hij de losse verbindingen met zijn muze Kurt Cobain voor een van futuristische, brutalistische expressie laat varen. . In tegenstelling tot zijn Jack Purcell die twee kanten van een in Amerika geklede munt aannam, lijkt zijn nieuwe line-up van Chuck 70s nauwelijks op het startpunt.

Converse Chuck 70 Verkoop Shinsuke Takizawa van NEIGHBORHOOD toont vaak een talent om zijn tijdloze esthetiek toe te voegen aan elke samenwerking en keert terug naar de stervormige vlaggen van Converse met een nieuwe kijk op hun iconische silhouetten. De ontwerper, een groot voorstander en gepassioneerd liefhebber van motorfietscultuur in Japan, heeft de Jack Purcell en Chuck 70 naar een rijk van biker-bruikbaarheid en rebelse rand geduwd. Het laatste silhouet ziet deze aanpassing echter het meest met een zwart gekleed bovenwerk dat een structureel gezond canvas en lederen outers aanneemt, evenals laarsachtige versieringen. Aan de bovenzijde is een grote sluiting met bandjes gewikkeld waarvan de typeprint zowel "SHIFT" als de kenmerkende branding van het merk aangeeft, compleet met hun kenmerkende "CRAFT WITH PRIDE" -slogan.

Tussenzolen, neuskappen en mediale patches volgen allemaal het voorbeeld in deze neutrale omlijsting, terwijl de met een glimlach versierde low-top slechts een paar tonen van wit contrast toevoegt. Kopen Converse Chuck 70 Een zwaar maar on-thema afwijking van het vorige, de eens op badminton gerichte basis krijgt grotendeels hetzelfde palet, maar met overal fluweelzachte suedes; de accenten door middel van contraststiksels en foxing zorgen voor een meer ingewikkelde presentatie naast de "weerstand" kanji aan de hiel en lettertypen van "NBHDCNSJP" die zich in maximale eeuwigheid over het hele middenzoolvlak uitstrekken.

www.schoenenjogger.com
eborby
 
Posts: 7
Joined: May 30th, 2021, 11:36 pm

Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron