Jordan Westbrook One Take II Wit

Anything Goes

Jordan Westbrook One Take II Wit

Postby 6641lzev » May 27th, 2021, 9:26 pm

Image
Naast de lancering van het volgende hoofdstuk van zijn Jordan "Why Not?" -serie, heeft stijlgowhere.com Russell Westbrook het begin van 2021 aangegrepen als een kans om de budgetvriendelijkere Jordan Westbrook One Take II uit te brengen. En het model maakt een indrukwekkende start gezien zijn recente Air Jordan 6 "DMP" -achtige ensemble. In één oogopslag lijkt het goedkopere silhouet op het nieuwe "Why Not?" Zer0.4, specifiek in de "Family" colorway.

Het bovenwerk van gemengde materialen heeft echter een minder gestroomlijnde Jordan schoenen heren goedkoop esthetiek en eenvoudigere prestatiegerichte ontwerpdetails. De synthetische overlays en accenten op de middenvoet en hiel contrasteren de overwegend 'zwarte' omgeving met hun 'metallic goud'-afwerking, die ook het Westbrook-logo op de ontkoppelde buitenzool overneemt. Het loopvlak heeft een agressief visgraatpatroon dat geschikt is voor dynamische speelstijlen en zit onder de Zoom Air-demping van de voorvoet.

Na een blik op het "Shattered Backboard" -paar, onthult Jordan Brand een nieuwe editie met tropisch thema van de Westbrook One Take II die perfect is voor Jordan Westbrook One Take II Wit het komende lenteseizoen. Dit aanbod van de Jordan Westbrook One Take II heeft een volledig blauwgroen bovenwerk gecombineerd met oranje en gele contrasterende accenten om die tropische sfeer te verspreiden. Schone witte veters en tussenzool bovenop een gele rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

De JORDAN WESTBROOK ONE TAKE is het verwijderde model van de kenmerkende schoen van Russell Westbrook. Qua ontwerp doet de One Take op geen Nieuwe trending enkele manier onder voor de handtekeningen. Een bijna naadloos bovenwerk van mesh ontmoet een verstevigd hielgedeelte. De Air Zoom demping in de tussenzool zorgt ook voor de bekende demping, die perfect harmonieert met de extra tractie dankzij multi-directionele inkepingen in de zool. Over het algemeen is de Westbrook One Take ook iets lichter dan het vlaggenschip van de Houston Rockets Guard.

https://www.stijlgowhere.com/
6641lzev
 
Posts: 3
Joined: May 27th, 2021, 9:05 pm

Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron