adidas nmd r2 demes

Anything Goes

adidas nmd r2 demes

Postby nr9kkyec » April 28th, 2021, 12:00 am

Image
Deze activiteiten stuffkopen.com omvatten hardlopen, wandelen en op weg naar het diner met vrienden. Als de stijl belangrijk voor u is, is de R2 een schoen net zo aantrekkelijk als de originele NMD en even comfortabel. Net als de R1 heeft de R2 ADIDAS 'Popular Boost-demping. De demping biedt dezelfde responsieve ritgevoel als de vorige editie van de schoen. De boost-middenzool is beschermend, pittig en comfortabel.

De populairste hardloper van het merk is nu in een enorme selectie van colorways. Elk adidas schoenen grijs roze van deze wordt geleverd met de functies Sneakerheads zijn gegroeid tot zowel liefde als verwachten. PrimeKnit Bovenste, met een groot aantal gelaserde patronen, scherp silhouet, en die pluche boost midsole. Voor iets wat een beetje extra is er zelfs een handig pull-tab op de hiel om passende aanpassing gemakkelijker te maken.

In tegenstelling tot de vorige tegenhangers, gebruikt het team van Adidas hun simplistische Japanse-tekstontwerp op hun NMD R2-silhouet voor adidas nmd r2 demes mannen, evenals een nieuw tonaal ontwerp op de NMD R1 alleen voor vrouwen. De Mens NMD R2 beschikt over een volledig Black Printknit-bovenkant, samen met Adidas 'Boost-Technology Midsole en Translucent-gom buitenzool. De Womens NMD R1 heeft een wit en grijs glitch-geattesteerd bovenwerk, met een mix van verschillende grijze tonen op de middenzoolstekkers en drie-streep-branding.

Een andere heldere kleuren verschijnt op de Adidas NMD R2 om de zomer in de vorm Online winkelen van ruwe roze te sluiten. Met een ademende printknit bovenwerk met een geometrische schaduwbrei patroon, is de exclusieve schoen van de vrouwen ook gedetailleerd met bijpassende drie stripe-branding aan de zijkanten en hakbadge, gevolgd door lichtgrijze accenten op de sokachtige kraag en EVA-pluggen aan de zijzijde. Een witte boost-middenzool en zwarte buitenzool vervolledigt het slanke ontwerp mooi.

https://www.stuffkopen.com/
nr9kkyec
 
Posts: 3
Joined: April 27th, 2021, 11:49 pm

Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron