adidas eqt racing adv svart

Anything Goes

adidas eqt racing adv svart

Postby tippblu1 » December 17th, 2021, 10:53 pm

Image
En blandning av nytt och gammalt, adidas EQT ADV tar en löpare från 90-talet och grå adidas skor introducerar den för streetwear-spelet. Kanalisering av det ursprungliga utseendet, de asymmetriska elementen och de integrerade 3-Stripes på mellansulan upprätthåller skornas DNA, medan prestandaelementen förfinar sneakern för idag.

Till de kontrasterande ovandelarna ger stretchstickningen och ormskinnshäldetaljerna en modern touch, avslutad med en kompressionsgjuten adidas eqt racing adv svart EVA-mellansula och OrthoLite® innersula för total komfort. Med sin kombinerade teknologi, komfort och utseende har Adidas EQT Racing ADV Primeknit ett futuristiskt tilltal som är välbalanserat av ett klassiskt, minimalistiskt tillvägagångssätt.

Många bärare är nöjda med dess stilfulla utseende och mångsidighet, vilket gör det till rea-skor ett bra alternativ från Adidas EQT-skolinjen för dem som letar efter premiumprestanda och komfort. Under åren har företaget utvecklat ett rykte om att tänja på teknikens gränser för att få ut bästa möjliga prestanda ur en sko. I fortsättningen på detta arv började varumärket experimentera med stickteknik och dess möjligheter för prestanda- och livsstilsskor.

Dessutom ger tekniken en bekväm och lätt känsla som sveper sig smidigt över foten. adidas skor guld Det använder också färre material, vilket ger mindre avfall och en mer miljövänlig process. Med sina många fördelar har Primeknit tagits emot väl av sneakerheads, vilket leder till att Adidas producerar fler silhuetter med materialet.

https://www.rea-skor.com/
tippblu1
 
Posts: 3
Joined: December 17th, 2021, 10:36 pm

Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron