adidas deerupt runner gul

Anything Goes

adidas deerupt runner gul

Postby x3m7rez3 » September 10th, 2021, 2:48 am

Image
Med sit nye look, der noget refererer til Pharrells Hu NMD -linje, tror mange, at Adidas Deerupt S -sko er en designopgradering på den første Deerupt. adidas sko Det indviklede netmønster, der strækker sig til mellemsålene, er for usædvanligt at ignorere, hvilket i kombination med de strålende farveskemaer kan give dig dobbelttag. Skoene er lette, behagelige og et godt valg til brug i løbet af sommeren. De er også ret funktionelle til daglig brug.

Udtryk dig selv med hvert skridt, du tager. Skil dig ud med det dynamiske adidas deerupt runner gul udseende af disse adidas Deerupt løbesko. Stretch geometrisk bånd og dobbelt mærke ved hælen giver en ekstra popp af attitude. Bevis på, at minimalistisk også kan være dramatisk.

Deerupt er lige så inspireret af byplanlægning, arkitektur og naturfænomener og har nettet som sit centrale designprincip. Oprindeligt nicestilly præsenteret i adidas løbesilhuetter i 80'erne - engang en vigtig funktion på New York -løberen og Marathon Training -skoene set nedenfor - i dag er gitterdesignet strakt til at omslutte hele skoen. Når forvrænget til overdrevne proportioner og injiceret med elektrisk farve, bliver gitteret omdannet til et fedt visuelt motiv for i dag.

Indvendigt sikrer zonede skumlommer støbt langs skoens indvendige foring den højeste pasform ved at låse foden ind i skoen for at skabe en støttende kompression. adidas sko hvide Resultatet er et produkt med en virkelig unik fordel: en sko, der er i overensstemmelse med dens bruger og sikrer ultimativ komfort. Deerupt lanceres i heltfarven Solar Bird, en blanding af to ikoniske adidas -toner: Solar Red og Bluebird. Designet med en stærk visuel identitet - enkel ægthed giver maksimal effekt.

https://www.nicestilly.com/
x3m7rez3
 
Posts: 3
Joined: September 10th, 2021, 2:28 am

Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests