adidas tubular shadow brune

Anything Goes

adidas tubular shadow brune

Postby kovt296n » September 8th, 2021, 11:42 pm

Image
På en ydmyg måde i sin mors vaskerum, bragte Adi Dassler adidas til live i Tyskland adidas sko efter WWI-først skabte atletiksko og sportstøj og byggede senere Dassler Brothers skofabrik sammen med sin bror, Rudolf. Begyndelsen på moderne fodtøj og sammenlægningen af ​​atletik og stil, som vi kender det i dag, har adidas sat sit præg, og verden har aldrig set tilbage.

Letvægts løbesko træner et moderne twist med Tubular Shadow Knit -sneakers fra adidas tubular shadow brune Adidas Originals. En blanding af den ikoniske ’93 Adidas runner og moderne linjer, disse sneakers fås i en enkelt farve i forskellige nuancer med strikket overdel på en polstret mellemsål. EVA mellemsålen giver en ekstremt let dæmpning, gummipuder og en "burrito" -formet tunge holder en tæt sok som pasform.

Da glød i mørket er en af ​​de mest populære funktioner i disse dage, tilføjer Adidas det til en anden populær model, Tubular Nova. Skoen kommer i to farver, en kølig tone med blå, grå og hvid og en varm tone med rød, nicestilly sort og hvid. I modsætning til gamle Tubular Nova-modeller, hvor skoen hovedsageligt består af ruskind, har disse nye silhuetter et sort, gennemsigtigt bur og mellemrumsfarvet primestrik.

Tubular Viral er en slank, lavskåret træner, der er modelleret på Adidas runner-arkiverne. De adidas sko hvide har stretchnet og en elastisk rem over forfoden for komfort. Dette er kombineret med en præget læderhæl og webbing -rygrem for et helt originalt design. Tubular Nova følger trop med Viral-designet, der skubber grænserne for streetwear med iøjnefaldende glød-i-mørke detaljer.

https://www.nicestilly.com/
kovt296n
 
Posts: 3
Joined: September 8th, 2021, 11:30 pm

Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests