Adidas Superstar Cloud White/Core Black/Haze Coral

Anything Goes

Adidas Superstar Cloud White/Core Black/Haze Coral

Postby g5zqxkuu » August 19th, 2021, 10:06 pm

Image


Gekleed in een crèmewit, wit en Adidas Dames blauw vogelkleurenschema. Deze adidas Superstar gebruikt gedeeltelijk gerecyclede materialen om plastic afval tot nul te reduceren. Meer dan 50% gerecycled materiaal wordt gebruikt voor 20% van de elementen waaruit het bovenwerk bestaat. Andere kenmerken zijn onder meer goudfolie-branding en maatdetails op de laterale enkel.


Om te beginnen neemt de set de originele Beweging Controle "Cloud White/Core Black" colorway van de sneaker over. Glinsterende 'Metallic Gold'-branding op het zijprofiel en de tong verwijzen verder naar de winkelversie van het model. De iconische neus is nagemaakt, maar niet van duurzaam rubber. Veters zijn echter getransplanteerd van de op maat gemaakte schoen, wat nog een extra vleugje nauwkeurigheid geeft aan de speciale editie-release.


Deze nieuwe versie van de Adidas Superstar Cloud White/Core Black/Haze Coral is gekleed in een crèmewit, wit en blauw vogelkleurenschema. Dit paar onderscheidt zich doordat het gerecyclede materialen gebruikt bij de constructie in een poging om plastic afval tot nul te reduceren. In feite wordt meer dan 50% gerecycled materiaal gebruikt voor 20% van de elementen waaruit het bovenwerk bestaat.


Het in Adidas Schoenen Los Angeles gevestigde label nam het klassieke schoenenmodel over en kleedde de schoen in zwart glad leer, vergezeld van bijpassende shell-toeboxen, veters en inlegzool. Maar de doorschijnende Three Stripes-branding op de schoen kan worden aangepast aan veranderende stemmingen met 10 herbruikbare en verwisselbare patrooninzetstukken. Inzetontwerpen variëren van dierenprints, plaid, tie-dye, een gradiëntpatroon, vlammen en grafische displays. Extra merkelementen komen in de vorm van "PLEASURES" gedrukt in rood, rubberen markeringen aan de achterkant en "adidas"-inscriptie op de hielen.


https://www.nlshowmy.com/
g5zqxkuu
 
Posts: 2
Joined: August 19th, 2021, 9:55 pm

Re: Adidas Superstar Cloud White/Core Black/Haze Coral

Postby larosher » September 6th, 2021, 4:55 am

i like it
larosher
 
Posts: 6
Joined: September 6th, 2021, 4:48 am


Return to Free-for-All

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron