Nike Air Max 97 Maroon Fast

Step into the ring with the boxing kangaroo
Forum rules
THE OPINIONS EXPRESSED ARE THOSE OF THE AUTHOR AND DO NOT REPRESENT THE PUBLISHERS OF THE SITE.

Nike Air Max 97 Maroon Fast

Postby Moodgyht » January 20th, 2021, 3:11 am

Some sort of Nike Air Max 97 Maroon Fast iránt hízelgett?! Ez some sort of kifinomult sziluett az év végén érkezik az FW18 kollekció részeként. Az őszi színek ilyen feltűnő használatával őrült hype-ra lehet számítani a tartomány rajongóival. Nike sportcipő Akció Feltétlenül hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban, és tudassa velünk, ha reménykedik some sort of zsarukban. Puha és perforált bőr borítja ennek az Air Max 97-nek a felső részét. A hullámos konstrukciót a vaskos párnázott nyelv és a félig elrejtett fűzőrendszer egészében megtartja.

Nem lesz feltűnőbb, mint some sort of vadonatúj Nike Air Max 97 infravörös lila! Hosszú idő óta az egyik legszembetűnőbb AM97 szín, ez a szezon minden cipőkollekciójának kötelező zsaru! Az ultratiszta fehér alapra építve az Air Max ninety seven infravörös lila kihasználja some sort of víz hullámzása által inspirált felsőt, váltakozó árnyalatokkal burkolva a rétegeket olyan megjelenés érdekében, amelyet nehéz kihagyni. hkicksports.com Merész vörös árnyalat éri a sarokrészt, és ez lassan, de biztosan királyi lilává válik.

2020-ban az Air Jordan 1 Move CMFT-t számos különféle színárnyalatban javasolták. Közülük a múltban kiadott „Sail” minden bizonnyal a legjobbak közé tartozott - egy olyan kijelentéssel, amellyel a márka egyértelműen egyetért, mivel elkészítették some sort of lényegében 2 . 0-t. Some sort of régi és az új közötti különbségek nagyon minimálisak. Az egész konstrukcióban rapid főleg a fedőrétegekben rapid a felsőrész továbbra can be a „Sail” címet viselő semleges, a talppal megfelelő futófelületekkel. nike air jordan 1 online áruház Az alatta lévő, kissé bukdácsoló panelek rétegei akromatikus fehér színben kontrasztosak, some sort of középső panel pedig egy kicsit tovább megy some sort of megkülönböztetésben, mivel behúzott Swooshját fekete ballisztikus hálóval látja el.

Image

Az olyan színárnyalatok mellett, mint az „University Blue” és a „London”, a Jordan Brand az Air Jordan 1 újabb áhított iterációjára készül. Some sort of közelgő AJ1 Hi '85 „Semleges szürke” átalakítást kap, amely biztosan a menjen ide some sort of minimalisták. A terv, amelyről először májusban beszéltek, hogy visszatérjen, ropogós fehér felsőrésszel érkezik. Finoman kontrasztos elemeket ad a Swooshes és a gallérok világos szürke velúr anyagból, miközben ugyanez a szín fröccsen az Air Jordan emblémájára. Az árnyék tovább látható some sort of cipő belsejében, valamint some sort of talpon.
Moodgyht
 
Posts: 4
Joined: January 20th, 2021, 2:37 am

Return to Herb's Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron